Kies je favoriete radiostation

Dossiers

White Stripes in 'The Simpsons'

Shownieuws

De White Stripes speelt een gastrol in de animatieserie 'The Simpsons'. Volgens NME is de band van Jack en Meg White in één aflevering te zien en te horen.

De Amerikaanse band White Stripes speelt een gastrol in de animatieserie 'The Simpsons'. Volgens muzieksite NME is de band, bestaande uit Jack en Meg White, in één aflevering te zien en te horen. Ook zangeres Mandy Moore en acteur Kiefer Sutherland, die Jack Bauer speelt in de actieserie '24', hebben een rolletje in de serie weten te bemachtigen.

Voor drumster Meg White gaat er met de gastrol een droom in vervulling. In 2003 vertelde White tegen NME dat ze een gastrol in 'The Simpsons' geweldig zou vinden. Maar ze gaf er wel een kanttekening bij. "Ik wil dan niet in een Lisa-aflevering. Die zijn saai. Een Homer-aflevering zou beter zijn."

De twee leden van de White Stripes treden vaker buiten de gebaande paden. De mannelijke helft heeft voor een commercial voor Coca Cola een nummer geschreven, omdat hij volgens eigen zeggen groot fan is van de frisdrank. De vrouwelijke helft wordt het nieuwe gezicht in een reclamecampagne van modeontwerper Marc Jacobs.

Eerder waren onder meer de Red Hot Chilli Peppers, Alec Baldwin, U2 en Mel Gibson te zien in 'The Simpsons'. De serie, die in de Verenigde Staten toe is aan zijn achttiende seizoen, is de langstlopende animatieserie in de geschiedenis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen