Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martijn Krabbé heeft discipline van vader

Shownieuws

Als er iets is dat Idols-presentator Martijn Krabbé van zijn vader Jeroen heeft geleerd, dan is het wel discipline. Daardoor kan hij de drukte op werk goed aan.

Als er iets is dat Idols-presentator Martijn Krabbé van zijn vader Jeroen heeft geleerd, dan is het wel discipline. Krabbé is er blij mee want door de eigenschap kan hij periodes van extreme drukte goed aan, zegt hij zondag in de Telegraaf. Nu hij wekelijks een liveshow presenteert voor Idols, twee kinderen en een derde op komst heeft, is discipline hard nodig.

Krabbé legt uit dat het een kwestie is van omschakelen. "Als ik van huis ben staat alles in het teken van mijn werk. Maar als ik in de auto naar huis zit, zet ik de knop om. Thuis moet je de discipline opbrengen om niet te klagen over hoe druk je het hebt. Maar gewoon om te schakelen naar het huiselijk ritme. Ik ga dan koken."

Van zijn moeder, Herma Krabbé, probeert Martijn ook een eigenschap na te leven . "Relativeringsvermogen", zegt hij. En dat heeft hij in zijn werk regelmatig nodig. "Vorige week maakte ik een fout aan het eind van de Idols-show. Ik was onverstaanbaar en liet een grap de mist in gaan. De hele zondag wilde ik de straat niet op. Het liefst ga ik dan de hele dag in pyjama op de bank zitten mokken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen