Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem hertrouwd met oude liefde

Shownieuws

Eminem is voor de tweede maal in het huwelijk getreden met Kimberly Scott. Tijdens het diner aten ze kreeft en filet mignon.

(Novum/AP) - De Amerikaanse superster Eminem is zaterdag voor de tweede maal in het huwelijk getreden met Kimberly Scott. De twee gaven elkaar het jawoord tijdens een besloten ceremonie in de Amerikaanse plaats Rochester. Rapper Proof van rapgroep D12 was Eminems getuige. Ook andere leden van D12 waren van de partij, net als Obie Trice, 50 Cent en andere leden van G-Unit.

Helikopters vlogen boven de trouwzaal en paparazzi wachtten het stel op toen ze bij de trouwlocatie arriveerden in een limousine. Na de huwelijksvoltrekking kregen de gasten tijdens een diner kreeft en filet mignon voorgeschoteld. Het nieuwbakken paar gaat later dit jaar op huwelijksreis.

De twee kennen elkaar van de middelbare school en groeiden allebei op in een arme buitenwijk van Detroit. Ze hebben een 9-jarige dochter, Hailie. Het eerste huwelijk van de 33-jarige rapper en de 30-jarige Kimberly liep in 2001 na ruim twee jaar op de klippen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen