Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Idols-droom voorbij voor I-Jay

Shownieuws

I-Jay moest zaterdag Idols verlaten. Ondanks een redelijk juryrapport ging slechts één procent van de publieksstemmen naar de 33-jarige zanger.

I-Jay heeft zaterdag Idols moeten verlaten. Ondanks een redelijk juryrapport ging slechts één procent van de publieksstemmen naar de zanger. Ellen en Christon waren de andere kandidaten die nog even in spanning zaten over hun Idols-toekomst. Ze kregen uiteindelijk meer stemmen dan I-Jay en mogen dus in ieder geval nog één liveshow meemaken.

De 33-jarige I-Jay, die het nummer 'Oh, what a night' van Frank Valli ten gehore bracht, zei het dubbelop moeilijk te hebben. Zaterdagochtend verloor de zanger namelijk een goede vriend. "Vanaf vanmorgen was ik al niet meer mezelf. Maar ik heb brede schouders", zei hij tegen presentator Martijn Krabbé. Deze complimenteerde I-Jay vanwege zijn doorzettingsvermogen en de 'enorme kracht' die hij uitstraalde.

Volgende week zaterdag is de vierde liveshow van Idols en zal er weer een kandidaat afscheid moeten nemen. De finale is op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen