Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Loos is bruidsmeisje

Shownieuws

Rebecca Loos is in Sydney voor het huwelijk van haar zus, die in de Australische stad woont. De Nederlandse diplomatendochter treedt op als bruidsmeisje.

Zelfs in Australië weet Rebecca Loos hoge ogen te gooien. De Nederlandse diplomatendochter is nu in Sydney voor het huwelijk van haar zus, die in de Australische stad woont. Ze treedt op als bruidsmeisje. Dat is aan de lokale pers niet ongemerkt voorbij gegaan.

Loos is in Sydney kleding aan het uitzoeken voor de ceremonie, meldt de Australische krant The Daily Telegraph zaterdag. Deze week is Loos volgens de krant gesignaleerd, terwijl zij aan het hardlopen was met haar persoonlijke trainer en door de stad wandelde met een vriendin. Op maandag wordt Loos geïnterviewd op de Australische radio.

Loos haalde in 2004 het nieuws toen zij zich liet interviewen over haar affaire met de Britse voetballer David Beckham. De Nederlandse diplomatendochter was zijn persoonlijke assistente. Loos stond naakt in het kerstnummer van de Nederlandse Playboy. Volgens de Britse roddelkrant The Sun heeft zij nu een relatie met multimiljonair Robert Hanson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen