Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper DMX komt met nieuw album

Shownieuws

Rapper DMX is nog maar net uit de gevangenis of hij timmert al weer hard aan de weg. DMX kondigde aan dat zijn nieuwe album in de zomer te koop is.

(Novum/AP) - De Amerikaanse rapper DMX is nog maar net uit de gevangenis of hij timmert al weer hard aan de weg. De artiest heeft laten weten dat zijn nieuwe album 'Here we go again' in de zomer op de planken ligt.

DMX, die eigenlijk Earl Simmons heet, kwam op 30 december vrij nadat hij zeventig dagen achter de tralies had gezeten. De rapper had tweemaal een verkeersovertreding begaan, terwijl hij voorwaardelijk vrij was en zijn rijbewijs was ingenomen.

De 34-jarige Simmons brak met zijn platenmaatschappij Def Jam Recordings en ziet 2006 en zijn nieuwe cd als een nieuw begin. "Ik ga een frisse start maken met een nieuw label en een nieuw geluid", vertelt hij.

DMX scoorde hits met nummers als 'Get at me dog' en 'Party up (up in here)' en heeft van grommen en blaffen een deel van zijn identiteit gemaakt. De rapper is ook bekend als acteur. Hij speelde in de film 'Romeo must die' naast de overleden zangeres Aaliyah.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen