Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Groot optreden voor band Russell Crowe

Shownieuws

Acteur Russell Crowe treedt na twee maanden van kleine optredens in Australische clubs op met zijn band voor dertigduizend mensen.

Het gaat eindelijk goed met de muziekcarrière van Russell Crowe. Na twee maanden van optredens in Australische clubs treedt de 41-jarige filmster op 25 januari op voor dertigduizend mensen. Samen met zijn band, The Ordinary Fear of God, geeft hij luister aan een nationale feestdag. Het optreden vindt plaats op het gazon voor het parlementsgebouw in het Australische Canberra. Dat schrijft de website Billboard.

Nog maar een jaar geleden moest Crowe een grote teleurstelling verwerken, toen zijn single 'Raewyn' geen plaats veroverde op de hitlijsten. Popster Sting, die een kopie van de single kreeg toegestuurd, voorspelde dat het nummer van de Nieuw Zeelander niet goed zou worden ontvangen.

Crowes huidige album is alleen verkrijgbaar als bestand op internet. Zanger-gitarist Crowe speelde eerder in de band Thirty Odd Foot Of Grunts, die drie albums uitbracht tussen 1998 en 2003.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen