Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ms Dynamite bekent mishandeling agent

Shownieuws

De Britse zangeres Ms Dynamite heeft bekend een politieagente te hebben mishandeld. Dit meldt BBC News vrijdag. De 24-jarige zangeres werd vrijdag gearresteerd.

De Britse zangeres Ms Dynamite heeft bekend een politieagente te hebben mishandeld. Dit meldt BBC News vrijdag. De 24-jarige zangeres werd vrijdag gearresteerd, nadat ze met haar broer en een vriendin in een nachtclub in Londen was uitgegaan. Dinsdag hoort ze welke straf de openbaar aanklager tegen haar eist.

De politie zou hebben gezien dat Ms Dynamite, wier echte naam Naomi McLean-Daley is, tegen de deur van de nachtclub schopte. Toen ze daarvoor werd aangehouden, zou ze de agente die haar ondervroeg in het gezicht hebben gestompt.

Ms Dynamite debuteerde in 2002 met het nummer 'It takes more' van het album 'A little deeper'. Na minder dan een jaar laste de zangeres een pauze in om meer tijd te besteden aan haar zoon Shavaar. Vorig jaar stond McLean-Daley voor het eerst weer op het podium tijdens Live 8 in Londen. Ook kwam in dat jaar haar tweede album 'Judgement days' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen