Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue genezen van kanker

Shownieuws

Zangeres Kylie Minogue is kankervrij. Dit meldt de Britse krant The Sun. Minogue kreeg het nieuws afgelopen vrijdag te horen van artsen in Parijs.

Zangeres Kylie Minogue is kankervrij. Ze kreeg dat vorige week vrijdag te horen van artsen in Parijs, waar ze verbleef met haar vriend Olivier Martinez. Dit meldt de Britse krant The Sun. De zangeres reisde vervolgens naar Australië om het nieuws te vieren met haar familie.

De 37-jarige popzangeres onderging in mei vorig jaar een operatie nadat een knobbeltje in haar borst werd ontdekt. De krant schrijft dat Minogue 'ongelooflijk blij' was dat ze na zes maanden chemotherapie goed nieuws had gekregen.

Volgende week begint Minogue in Melbourne met een reeks dagelijkse bestralingen die de terugkeer van kanker moet voorkomen. Na zes weken wordt ze opnieuw getest. De popzangeres is van plan doordeweeks bij haar ouders in Melbourne te verblijven. De weekenden brengt ze dan door in het huis van de familie op French Island.

Volgens de krant heeft Minogue aangekondigd dat ze haar 'Showleg tour' in Australië wil inhalen. Ze moest de show afzeggen toen ze ziek werd. Ook denkt de zangeres aan het maken van een nieuw album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen