Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzi nemen ludiek wraak op Heath Ledger

Shownieuws

Vijf persfotografen hebben Heath Ledger tijdens de première van zijn nieuwe film 'Brokeback mountain' in Sydney bespoten met waterpistolen.

(Novum/AP) - Vijf persfotografen, die claimen dat Heath Ledger vorig jaar naar hen heeft gespuugd, hebben de acteur tijdens de première van zijn nieuwe film 'Brokeback mountain' in Sydney bespoten met waterpistolen. Toen de 26-jarige Ledger en zijn vriendin en collega-filmster Michelle Williams de rode loper betraden, werden ze zo'n tien seconden besproeid. Volgens omstanders werden daarbij het haar en de kleding van de sterren nat.

Bewakers zouden onmiddellijk op de fotografen zijn afgestormd, maar zij gingen er als hazen vandoor. Een fotograaf die niet bij het incident betrokken was, vindt dat Ledger zijn verdiende loon heeft gekregen. "Genoeg is genoeg. Spugen gaat echt te ver. De jongens dachten dat ze dat maar eens moesten laten blijken."

Ledger zei vorige week in de Australische krant The Daily Telegraph 'ontdaan' te zijn door de bewering dat hij naar fotografen zou hebben gespuugd. "Het is smerig en vreselijk. Ik zou zoiets in geen miljoen jaar doen. Ik ben geen vieze spuger."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen