Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad vertelde Jennifer niet over zwangerschap

Shownieuws

Brad Pitt heeft zijn ex Jennifer Aniston niet gebeld om haar in te lichten over de zwangerschap van zijn nieuwe liefde Angelina Jolie.

Brad Pitt heeft zijn ex-vrouw Jennifer Aniston niet gebeld om haar in te lichten over de zwangerschap van zijn nieuwe liefde Angelina Jolie. Anistons woordvoerder Stephan Huvane zegt dat er absoluut niet is gebeld tussen Pitt, Aniston en Jolie. "Dat zijn allemaal leugens", zegt hij donderdag in het Amerikaanse tv-programma 'Extra'. Eerder meldden Amerikaanse roddelbladen dat Pitt zijn ex-vrouw had gebeld om over de zwangerschap te vertellen, voordat de pers het nieuws bekendmaakte.

Woensdag werd bekend dat de 30-jarige Jolie in de zomer een kind verwacht van Pitt. Het nieuws lekte uit nadat de actrice over haar zwangerschap had gesproken met een medewerkster van een liefdadigheidsinstelling in de Dominicaanse Republiek. Ze verblijft daar om de film 'A good shepard' op te nemen. De 42-jarige Pitt heeft ook een officiële aanvraag ingediend om Jolie's kinderen Maddox en Zahara te adopteren.

Aniston en Pitt scheidden in oktober na 4,5 jaar huwelijk. De media stonden vervolgens bol van de geruchten dat Pitt zijn vrouw had verlaten omdat zij geen kinderen zou willen. Aniston ontkende dit, net zo als Pitt aanvankelijk ontkende een relatie met Jolie te hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen