Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fawlty Towers-achtige taferelen in Big Brother

Shownieuws

Mickey Hoogendijk verwacht 'Fawlty Towers-achtige taferelen' in Hotel Big Brother. De actrice is de eerste Big Boss in het huis waar zeven BN'ers wonen.

Mickey Hoogendijk verwacht 'Fawlty Towers-achtige taferelen' in het televisieprogramma Hotel Big Brother. Het voormalig model is de eerste zogenoemde Big Boss in het huis waar sinds donderdag zeven BN'ers wonen. "De mensen in het huis hebben volgens mij enorm veel humor", zegt Hoogendijk vrijdag in De Telegraaf. "Zie je het al voor je: Gert Timmerman die de vloer dweilt of Viola Holt die de afwas doet?" Na een week wordt Hoogendijk vervangen door een nieuwe Big Boss.

De zeven personeelsleden, onder wie ook Monique Sluyter, Bart Spring in 't Veld en Kelly moeten in acht weken tijd zoveel mogelijk geld inzamelen voor de kinderhospices van Mappa Mondo (het Rode Kruis). "Het lijkt me grappig om mensen op te roepen met het geld naar het huis te komen", zegt Mickey. "Een donatie in ruil voor een kus van Kelly of een knuffel van Bart."

Hoogendijk is 'best wel een beetje zenuwachtig' dat ze dag en nacht met draaiende camera's is omringd. "Ik weet niet wat dat met me doet", zegt de actrice en zakenvrouw. "En dat ik manager ben, is ook spannend. Ik ben niet van plan om echt de baas te gaan spelen. Maar natuurlijk wel een beetje. Ik neem in ieder geval een fluit mee het huis in. Als ik daarop blaas moeten ze het eventjes wat rustiger aan doen."

De kick-off van Hotel Big Brother is zaterdag op Talpa. Vanaf maandag zijn de bewoners dagelijks op televisie te volgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen