Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regisseur 'American beauty' kiest voor kinderen

Shownieuws

Sam Mendes is bereid zijn werk in Hollywood op te geven. De regisseur van 'Jarhead' en 'American beauty'wil veel bij zijn kinderen zijn.

Sam Mendes is bereid zijn werk in Hollywood op te geven. De regisseur van 'American beauty' wil veel tijd doorbrengen met zijn kinderen. Nu zijn deze nog jong genoeg om mee te gaan naar de set. Zodra ze naar school gaan, wordt dit lastiger. Mendes' nieuwste film 'Jarhead' gaat donderdag in Nederland in première.

Mendes heeft twee jonge kinderen met actrice Kate Winslet. Hij bekent tegenover de website Femalefirst dat hij zijn kinderen 'als een gek' mist als hij voor zijn werk weg moet. Mendes heeft zijn gezin eerder meegenomen naar filmlocaties, maar is niet van plan dat te blijven doen. "Zodra ze naar school gaan, wordt het lastig. Er is geen enkele kans dat ik ze als een stel zigeuners heen en weer laat reizen", staat op de website.

Ook Kate Winslet staat erom bekend dat ze haar gezin voor haar carrière plaatst. In 2004 trok ze zich op het laatste moment terug uit een film van Woody Allen. Ze vond dat ze te weinig tijd met haar nieuwe gezin kon doorbrengen. Mendes en Winslet zijn in 2003 getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen