Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty komt niet opdagen bij optreden

Shownieuws

Pete Doherty schitterde woensdag door afwezigheid bij een van zijn optredens. In de ochtend bekende hij schuldig te zijn aan het bezit van harddrugs.

(Novum/AP) - De Britse rocker Pete Doherty schitterde woensdag door afwezigheid bij een van zijn optredens. In de ochtend bekende hij voor de rechter schuldig te zijn aan het bezit van harddrugs. 's Avonds zou de 26-jarige zanger een optreden geven in een concertzaal in Stoke on Trent, maar hij liet om onbekende reden verstek gaan.

"We dachten dat de Babyshambles om 22.00 uur zouden opkomen, maar het duurde een uur voordat we vernamen dat Pete onderweg was", vertelt een toeschouwer. "We vonden het typisch de stijl van Pete en verwachtten dat hij wel zou komen." Een tijdelijke vervanger van de zanger verliet na vijf minuten het podium, waarna de organisatie liet weten dat Doherty geen acte de présence zou geven.

Het is niet de eerste keer dat het gedrag van Doherty onderwerp van gesprek is. De optredens van Babyshambles staan bekend om hun grillige verloop. Eerder raakte Doherty tijdens een concert slaags met de oud-gitarist van de band, Patrick Walden. Ook kwam de rocker niet opdagen toen de band in het voorprogramma stond van de eveneens Britse band Oasis. Een concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso werd afgezegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen