Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advies van Dr. Phil online verkrijgbaar

Shownieuws

Relatieadvies van 'Dr. Phil' McGraw is via internet te krijgen. De talkshowpresentator heeft een overeenkomst gesloten met het online-datingbureau Match.com.

(Novum/AP) - Relatieadvies van 'Dr. Phil' McGraw is met ingang van donderdag ook via internet te krijgen. De talkshowpresentator en auteur van verschillende boeken heeft een overeenkomst gesloten met online-datingbureau Match.com. Voor ruim tien euro per maand krijgen leden toegang tot het dating- en relatieadvies van Dr. Phil, dat in de vorm van filmpjes op de site staat.

Bij de aftrap staan er vijftig filmpjes met tips over gespreksstof en over hoe je een goede eerste indruk kunt achterlaten op de site. In de toekomst worden daar geluidsfragmenten en geschreven tips aan toegevoegd.

Dr. Phil McGraw begon als relatie-expert in de talkshow van Oprah Winfrey. In september 2002 kreeg hij zijn eigen show, 'Dr. Phil', waarin hij mensen helpt die problemen hebben op het gebied van relaties en gedrag. Daarnaast schreef hij meerdere boeken over onderwerpen op hetzelfde gebied.

Volgens Jim Safka van Match.com is de exclusieve overeenkomst gesloten voor langere termijn. Over de financiële kant van de overeenkomst liet hij niets los.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen