Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martha Stewart begint blad over 'goed leven'

Shownieuws

Martha Stewart begint een lifestylemagazine. Het eerste nummer van 'Blueprint: Design your life' verschijnt in mei. Voorlopig gaat het om een proef.

(Novum/AP) - Martha Stewart begint een lifestylemagazine. Het eerste nummer van 'Blueprint: Design your life' verschijnt in mei. Voorlopig gaat het om een proef met een oplage van 250 duizend exemplaren en worden twee nummers gemaakt. Indien de proef slaagt, krijgt het tijdschrift een vervolg.

Het doel van de Amerikaanse lifestylegoeroe is 'magazines en producten te creëren die vrouwen leren en inspireren om praktisch, creatief en goed te leven'. De 64-jarige Stewart werd in maart vorig jaar vrijgelaten na een gevangenisstraf van vijf maanden en een huisarrest van bijna een half jaar. Ze was schuldig bevonden aan het met voorkennis handelen in aandelen.

Haar tijdschrift is gericht op vrouwen tussen 25 en 45 jaar. Het leert de lezers te decoreren, zich te kleden, te entertainen en hun leven te organiseren. Uit onderzoek blijkt dat een grote groep vrouwen in die leeftijdscategorie geïnteresseerd is in het blad, zegt directeur Lauren Stanich van Martha Stewart Living Omnimedia. "Die vrouwen zijn bezig hun huis in te richten, maken carrière, trouwen en krijgen kinderen." Het tijdschrift wil daarover tips geven.

Stewart heeft sinds haar gevangenisstraf op verschillende manieren geprobeerd een comeback te maken. Ze schreef het boek 'The Martha rules', heeft haar dagelijkse show 'Martha' en was kort te zien in de televisieserie 'The apprentice'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen