Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dannii Minogue in lesbische actie op sekstape

Shownieuws

In een Londense nachtclub kwam Dannii Minogue in lesbische actie met een lapdancer. De beelden van de bewakingscamera zijn gepubliceerd in News of the World.

Dannii Minogue in lesbische actie: de lezers van het Britse boulevardblad News of the World kunnen deze week hun ogen uitkijken. Op de dansvloer van de Londense nachtclub Puss In Boots kwam de Australische zangeres onlangs in actie met de blonde lapdancer Jupiter.

De seksueel geladen beelden van de bewakingscamera zijn gepubliceerd in News of the World. Daarop is onder meer te zien hoe de 34-jarige Minogue haar gezicht tussen de borsten van de stripper drukt. Een toeschouwer zegt verbaasd te zijn over de vergaande handelingen. "Het leek wel een pornofilm", zegt de clubber in het boulevardblad. "Handen en tongen waren overal. Ik dacht dat het op een orgie zou uitlopen."

Al eerder was de zus van Kylie Minogue te aanschouwen in sexy standjes. In 2004 poseerde zij naakt om de aandacht te vestigen op Wereld Aids Dag. Zij droeg alleen het rode lint dat het internationale teken is van de strijd tegen aids. Toen zei ze het vooroordeel te willen bestrijden dat aids een typische homoziekte zou zijn.

Eerder kwamen sekstapes naar buiten van onder anderen Paris Hilton en Pamela Anderson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen