Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Idols-droom voorbij voor Aäron

Shownieuws

Aäron is zaterdagavond door het publiek van Idols naar huis gestuurd. De 17-jarige kandidaat kreeg tijdens de zesde liveshow de minste stemmen.

Aäron is zaterdagavond door het publiek van Idols naar huis gestuurd. De 17-jarige kandidaat kreeg tijdens de zesde liveshow de minste stemmen en gaat daarom niet door naar de volgende ronde.

Het thema van de show was 'disco'. Aäron kreeg van de jury wisselende reacties op zijn nummer 'Rock your baby' van George McCrae. Eric van Tijn had er meer van verwacht, maar Henkjan Smits vond het een van de betere uitvoeringen.

Ook Ellen moest plaatsnemen op de beruchte kruk. Zij kreeg voldoende stemmen om in de zevende liveshow haar kunnen te tonen. "Ik wil eigenlijk niet huilen", was de emotionele reactie van Aäron. Hij nam uitgebreid de tijd om iedereen te bedanken en wenste de overige finalisten veel succes. "Ik hou van jullie."

De zes overige kandidaten staan zaterdag weer op het podium. Ze zingen dan twee nummers. Het thema van de volgende show is 'love'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen