Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears geen christen in 'Will & Grace'

Shownieuws

Britney Spears gaat geen christelijk meisje spelen in de comedyserie 'Will & Grace'. Dat heeft de tv-zender NBC bekendgemaakt na protesten van christenen.

Britney Spears gaat geen christelijk meisje spelen in de comedyserie 'Will & Grace'. Dat heeft de Amerikaanse televisiezender NBC bekendgemaakt na protesten van conservatieve christenen, schrijft de Northeast Mississippi Daily Journal zaterdag. De popdiva zou een gastrol spelen als conservatief-christelijke talkshowpresentatrice. De kookrubriek van Britneys personage zou 'Cruci-fixin's' heten, een woordspeling op kruisiging.

Dat wekte de woede van de American Family Association, een pressiegroep voor normen en waarden. Na protesten van dezelfde lobbygroep vorige maand stopten zeven Amerikaanse televisiezenders met de uitzending van de televisieserie 'The book of Daniel'. Daarin werd Christus als een moderne man afgebeeld.

Het christelijke element wordt geschrapt uit de aflevering van 'Will & Grace', dat in Nederland door Net 5 wordt uitgezonden. Hoe de aflevering nu wordt ingevuld, en wat de rol van Spears zal zijn, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen