Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Succes George Clooney pleziert Roseanne

Shownieuws

De Oscarnominatie van George Clooney voelt als 'wraak', vertelt Roseanne Barr. De comédienne was boos toen de acteur na één seizoen in haar show werd ontslagen.

Roseanne Barr is dolblij met de Oscarnominatie voor George Clooney. De comédienne voorspelde de Amerikaanse acteur een grote toekomst toen hij door de producers van haar tv-serie werd ontslagen. Zijn nominatie voelt als 'wraak', vertelt ze op de site van Contactmusic.

Clooney speelde korte tijd de baas van Roseanne in de gelijknamige hitserie, voor hij door de producers werd weggestuurd. "Ik ben meteen naar ze toe gegaan en heb gevraagd wat ze aan het doen waren", zegt Roseanne op de site. "Ik vond Clooney ontzettend knap en dacht dat hij een grote ster zou worden, maar de producers waren niet onder de indruk van hem."

George Clooney werd genomineerd voor een Academy Award, de officiële naam van de Oscars, voor zijn ondersteunende rol in 'Syriana'. Met zijn film 'Good night, and good luck' maakt hij kans op een Oscar voor beste regie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen