Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politie wil Kate Moss uit Amerika laten komen

Shownieuws

Voor Kate Moss zijn de problemen rond haar drugsgebruik niet voorbij. De Britse politie wil met het 31-jarige supermodel praten over haar cocaïnegebruik.

(Novum/AP) - Voor Kate Moss zijn de problemen rond haar drugsgebruik nog niet voorbij. Het 31-jarige supermodel moet terug naar Groot-Brittannië om vragen over haar cocaïnegebruik te beantwoorden. Kate Moss werkt op het moment in de verenigde Staten.

"Het is voor iedereen beter als ze terugkomt", zegt Tarique Ghaffur, assistent-commissaris bij de politie. De Britse politie doet onderzoek naar dealers die drugs verstrekken aan beroemdheden.

Moss is door foto's waarop ze cocaïne zou hebben gebruikt haar contracten met H&M, Burberry en Chanel kwijtgeraakt. De beelden zijn afkomstig van een video-opname. Ze werden in september gepubliceerd in het dagblad Daily Mirror. De video is gemaakt in de Londense muziekstudio van Moss' toenmalige vriend, zanger Pete Doherty.

Van het management van Moss is geen commentaar op het verzoek van de politie gekomen. De politie is niet van plan agenten naar Amerika te sturen of Moss te laten uitleveren. Wel zijn er contacten met de vertegenwoordigers van het supermodel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen