Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen kaarten meer te krijgen voor Noorderslag

Shownieuws

Noorderslag is uitverkocht. Dat meldt de organisatie donderdag. Het festival vindt op 14 januari plaats in Groningen. Er zijn nog wel kaarten voor Eurosonic.

Het festival Noorderslag is uitverkocht. Dat meldt de organisatie donderdag. Het evenement vindt op 14 januari plaats in De Oosterpoort in Groningen. Bands als De Jeugd van tegenwoordig en Racoon treden op. Er zijn nog wel kaarten voor het festival Eurosonic.

Noorderslag begon twintig jaar geleden als een dagfestival. Negen jaar geleden werd het tweedaagse festival Eurosonic toegevoegd. Hierdoor ontstond het Noorderslag Weekend. Ruim 180 bands en artiesten treden op tijdens dit driedaagse evenement.

Op Noorderslag zijn ruim 45 acts te bekijken en te beluisteren. Doel is een breed overzicht van de Nederlandse popmuziek te bieden. De organisatie wil van alle genres het beste op het podium hebben staan. Ook wordt traditiegetrouw op Noorderslag de winnaar van de Popprijs bekendgemaakt.

Eurosonic (Europe's Prime New Talent Event) richt zich voornamelijk op het nieuwste talent uit Nederland en de rest van Europa. Voor Eurosonic zijn nog wel kaarten te krijgen. Dit festival is op donderdag 12 en vrijdag 13 januari in de binnenstad van Groningen. Op twintig podia in de stad treden ongeveer 135 acts op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen