Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lohan: Ik experimenteerde met drugs

Shownieuws

Lindsay Lohan, die deze week in het ziekenhuis werd opgenomen na een astma-aanval, heeft geëxperimenteerd met drugs. Ook heeft ze boulimia gehad.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan, die deze week in het ziekenhuis werd opgenomen na een astma-aanval, heeft geëxperimenteerd met drugs. Ook heeft ze boulimia gehad. Dat zegt Lohan in een interview met Vanity Fair.

De 19-jarige zangeres en actrice zegt dat ze in 2004 na het succes van de film 'Mean Girls' met drugs heeft geëxperimenteerd. Ze voegt er wel snel aan toe dat 'het allemaal weer uit mijn systeem is'. Lohan ontkent cocaïne te hebben gebruikt, maar ze doet dat niet met klem. "Ik wil niet dat mensen denken dat ik ... heb gebruikt, begrijp je?"

Ze spreekt wel open over haar gewichtsverlies vorig jaar. De zangeres leed naar eigen zeggen aan de eetstoornis boulimia. "Ik maakte mezelf ziek."

Ze besefte dit toen ze zichzelf zag in de populaire tv-show 'Saturday Night Live' (SNL). "Nadat ik in SNL zat, bekeek ik de uitzending", zei Lohan. "Mijn armen zagen er verschrikkelijk uit: ik had geen armen." Inmiddels gaat het weer beter met Lohan. "Soms moet je door een dal om weer terug aan de top te komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen