Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pink bespot Hilton, Simpson en Lohan

Shownieuws

De nieuwste videoclip van de 26-jarige Amerikaanse zangeres Pink is een parodie op onder anderen Paris Hilton, Jessica Simpson en Lindsay Lohan.

De nieuwe videoclip van de Amerikaanse zangeres Pink is een parodie op onder anderen Paris Hilton, Jessica Simpson en Lindsay Lohan. Dat meldt de website van de muziekzender MTV. De videoclip laat zien hoe 'nep' beroemdheden kunnen zijn. Ook in de clip is niet alles echt, zo is een imitator van de rapper 50 Cent te zien.

De 26-jarige Pink zegt dat haar nieuwe videoclip, voor het nummer 'Stupid girls', als les moet worden gezien. De zangeres wil duidelijk maken dat jonge vrouwen meer ambities moeten hebben dan alleen het worden van een popidool, winkelen en uitgaan.

De clip is geregisseerd door Dave Meyers en refereert aan oppervlakkigheid. Zo verwijzen scènes naar de sekstape van Paris Hilton, de videoclips van Jessica Simpson, het winkelgedrag van Mary-Kate Olsen en de auto-ongelukken van Lindsay Lohan.

Pink persifleert de dames door onder meer van een ingezeepte auto af te vallen en voetgangers te overrijden, terwijl ze aan de telefoon is. Ook koopt ze een hondje als accessoire en probeert ze over te geven in een toilet, nadat ze heeft verteld op hoe weinig calorieën ze kan leven. De zangeres denkt dat de wereld te veel wordt gevoed door oppervlakkigheid. "Ik wil alleen duidelijk maken dat er een keuze is", zegt Pink tegen MTV.

Pink trouwde begin deze maand met motorcrosser Carey Hart. De zangeres werd bekend met verschillende nummers als 'There you go' en 'Get the party started'. Met Lil' Kim, Mya en Christina Aguilera maakte ze het nummer 'Lady marmalade'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen