Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna fan van 'Pimp my ride'

Shownieuws

Madonna is dol op het televisieprogramma 'Pimp my ride' van MTV, waarin oude auto's worden opgeknapt. Ze wil zoiets doen in de videoclip van 'Sorry'.

Madonna is dol op het televisieprogramma 'Pimp my ride' van MTV, waarin oude auto's worden opgeknapt. De popdiva wil voor haar tweede video 'Sorry' van haar nieuwste album 'Confessions on a dance floor' een verhaallijn, waarin een wrak wordt omgetoverd tot een blingbling-auto.

De platenmaatschappij van de zangeres heeft de makers van het televisieprogramma benaderd, meldt de Britse krant The Sun. De producenten hebben een geschikte auto voor de video gevonden.

De 47-jarige zangeres maakte eerder in haar clip 'Music' uit 2000 gebruik van een auto. Ali G, het alter ego van de Brit Sacha Baron Cohen, was de bestuurder van haar limousine.

Het nummer 'Sorry' wordt naar verluidt geremixt door de band de Pet Shop Boys. Madonna liep de groepleden Neil Tennant en Chris Lowe vorig jaar tegen het lijf op een feest en vertelde dat ze het tweetal 'geweldig' vindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen