Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pierce Brosnan mist James Bond niet

Shownieuws

Zielig, koud en dodelijk. Weinig liefdevol omschrijft Pierce Brosnan (51) zijn personage in de film 'The Matador' van schrijver-regisseur Richard Shepard.

'Zielig, koud en dodelijk'. Zo omschrijft Pierce Brosnan het personage dat hij speelt in de film 'The Matador'. De hoofdpersoon van de zwarte komedie van schrijver-regisseur Richard Shepard is een heel ander type dan de stijlvolle James Bond. "Het was leuk, erg leuk", zegt hij in de krant Los Angeles Daily News over zijn rol in de film.

'The Matador' is de eerste film van de 51-jarige Brosnan sinds officieel bekend werd dat Daniel Craig zijn plaats inneemt als James Bond. Brosnan zei eerder dat hij vindt dat Bond wat hem betreft realistischer, harder en minder voorspelbaar mag worden. "Die erfenis laat ik nu over aan Daniel Craig", zegt hij. "Ik hoop dat hij veel succes heeft." Spijt over zijn afscheid als James Bond heeft Brosnan niet. "Dat hoofdstuk is afgesloten. Ik heb alles gezegd wat er over te zeggen viel. Het was een fantastische tijd, een fantastisch decennium."

'The Matador' vertelt het verhaal van de oude en eenzame huurmoordenaar Julian Noble die in de bar van een hotel in Mexico City een bijzondere band opbouwt met een zakenman. De huurmoordenaar laat de zakenman, gespeeld door Greg Kinnaer, de trucjes van zijn vak zien. Maanden later en kilometers verder worden de twee door deze band gedwongen om levensbedreigende keuzes te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen