Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Felicity Huffman bedankt haar docenten

Shownieuws

Felicity Huffman is de docenten van de dramaschool waar zij lessen volgde dankbaar. Zij hebben haar tot een succesvolle actrice gemaakt, zegt de actrice.

Felicity Huffman is de docenten van de dramaschool waar zij lessen volgde dankbaar. Zij hebben haar tot een succesvolle actrice gemaakt, zegt de 'Desperate housewives'-actrice volgens de website Contactmusic. Huffman vond zichzelf eerder een hopeloze amateur.

De 43-jarige Huffman zegt dat ze goed heeft leren acteren door een mix van opbouwende kritiek en een regime waarin zij herhaaldelijk op haar fouten werd gewezen. Huffman herinnert zich de kritiek van een leraar na een scène uit 'Romeo and Juliet' nog goed. "Hij had gelijk, ik was verschrikkelijk", zegt ze. "Hij heeft de scène vele malen met me doorgenomen. Als ik erop terugkijk was dat erg aardig van hem, omdat ik het zo slecht deed. Maar dit was de manier om het te leren."

Felicity Huffman kreeg vorige maand twee nominaties voor een Golden Globe. De actrice maakt kans op een award in de categorie 'beste actrice' voor de film 'Transamerica' en in de categorie 'beste actrice in een televisiemusical of comedy' voor haar rol als Lynette in 'Desperate housewives'. De uitreiking is op 16 januari in Beverly Hills.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen