Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mick Jones ondervraagd over drugsgebruik Kate Moss

Shownieuws

Mick Jones is ondervraagd in het onderzoek naar het cocaïnegebruik van Kate Moss. Het is niet duidelijk hoe de rocker bij het drugsgebruik is betrokken.

(Novum/AP) - Rocker Mick Jones is ondervraagd in het onderzoek naar het cocaïnegebruik van supermodel Kate Moss. De voormalig gitarist en zanger van The Clash heeft donderdag op een politiebureau in Londen gesproken over de zaak. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De 50-jarige rocker was de producent van het album van de Babyshambles, de band van Moss' toenmalige vriend, Pete Doherty. Bij de opnamen van het album werd Moss betrapt op drugsgebruik.

De Britse politie voert momenteel een onderzoek uit naar dealers die drugs verstrekken aan beroemdheden. Kate Moss is begin deze maand gevraagd terug te keren naar Groot-Brittannië om vragen over haar cocaïnegebruik te beantwoorden. Het 31-jarige supermodel werkt op het moment in de Verenigde Staten.

Moss raakte haar contracten met H&M, Burberry en Chanel kwijt door foto's die in september werden gepubliceerd in het Britse dagblad Daily Mirror. Daarop zou ze te zien zijn terwijl ze cocaïne gebruikt. De beelden zijn afkomstig van een video-opname, die is gemaakt in de Londense muziekstudio van Moss' toenmalige vriend, zanger Pete Doherty. Deze maakt geen geheim van zijn cocaïneverslaving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen