Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Cameron Diaz is niet zwanger'

Shownieuws

Cameron Diaz is niet zwanger. Dat heeft Justin Timberlake's moeder gezegd. Zij ontkent dat ze de geruchten rond de zwangerschap heeft verspreid.

Cameron Diaz is niet zwanger van haar vriend Justin Timberlake. Dat heeft Lynn Harless, de moeder van Justin, gezegd tegen het Amerikaanse blad Star. Harless ontkent dat ze de geruchten rond de zwangerschap heeft verspreid.

Volgens een Britse krant had de moeder eerder aan buren verteld dat ze 'al sokjes aan het breien was'. "Ik heb het gelezen", reageert de moeder in de Star. "Het is allemaal niet waar. Ook niet van het breien, dat kan ik helemaal niet." Een baby zou wel welkom zijn, vervolgt Harless. "We houden van Cameron en we hopen dat ze gaat trouwen. En als er een baby komt, zouden we daar heel blij mee zijn."

Lynn Harless kondigde eerder aan een boek te schrijven over haar zoon. Ze was zo overstuur van alle pijnlijke verhalen die over Justin werden geschreven, dat ze zo zijn reputatie wil herstellen.

De 33-jarige Cameron Diaz en de 24-jarige Justin Timberlake zijn sinds 2003 samen. Nadat Timberlake en Britney Spears kort daarvoor uit elkaar waren gegaan, werd de populaire popster met vele vrouwen in verband gebracht. Zo zou hij affaires hebben gehad met Janet Jackson, Alyssa Milano and Tatyana Ali.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen