Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oud-tieneridool aangeklaagd voor heroïnebezit

Shownieuws

Voormalig tieneridool Leif Garrett is aangeklaagd wegens heroïnebezit. De 44-jarige zanger en acteur is zaterdag opgepakt. zij zegt onschuldig te zijn.

(Novum/AP) - Voormalig tieneridool Leif Garrett is woensdag aangeklaagd wegens heroïnebezit. Garrett zegt onschuldig te zijn. De Amerikaanse zanger en acteur is zaterdagavond in de boeien geslagen op een metroperron in Los Angeles omdat hij geen plaatsbewijs had gekocht. Bij zijn aanhouding zijn volgens de politie verdovende middelen gevonden.

In maart stond de 44-jarige zanger terecht, omdat hij zou hebben geprobeerd verdovende middelen te kopen. Hij bekende daarvoor schuld en werd voorwaardelijk vrijgelaten. Als het oud-tieneridool nu schuldig wordt bevonden, hangt hem opnieuw geen gevangenisstraf boven het hoofd. Een Amerikaanse wet bepaalt dat bepaalde druggebruikers in therapie moeten om hun drugsprobleem onder controle te krijgen.

Leif Garrett scoorde een wereldwijde hit met het nummer 'I was made for dancing' en coverde onder meer 'Surfin' USA', een nummer van de Beach Boys. Ook was Garrett te zien in verschillende films als 'The outsiders' en 'Walking tall'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen