Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mogelijk tweede seizoen voor 'Gooische vrouwen'

Shownieuws

De dramaserie 'Gooische vrouwen' krijgt mogelijk een vervolg. "De reacties op de eerste afleveringen zijn zeer positief", vertelt een woordvoerder van Talpa.

De televisieserie 'Gooische vrouwen' krijgt mogelijk een vervolg. "De reacties op de eerste afleveringen zijn zeer positief", vertelt een woordvoerder van Talpa. "Het is echter nog niet bekend wanneer de opnamen zijn voor het tweede seizoen."

De eerste aflevering van de nieuwe Nederlandse dramaserie van Talpa trok 1,6 miljoen kijkers. De tweede aflevering trok zondag 1,7 miljoen kijkers.

De serie is een idee van Linda de Mol. "Toen Spangen onverwachts stopte, baalde ik dat ik niet meer kon acteren terwijl ik dat zo leuk vind", zegt ze op de site van Talpa. "Dan moet ik maar iets anders verzinnen, dacht ik". De 41-jarige actrice speelt in de dramaserie de rol van Cherryl, een Amsterdamse uit de Jordaan, die naar een chique straat in het Gooi verhuist. De andere vrouwenrollen worden gespeeld door Annet Malherbe, Tjitske Reidinga en Susan Visser.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen