Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz wrijft met liefde over haar schoenen

Shownieuws

Cameron Diaz houdt zoveel van haar schoenen, dat ze altijd over haar nieuwe schoenen wrijft. De 33-jarige actrice speelt momenteel in de film 'In her shoes'.

Cameron Diaz houdt zoveel van haar schoenen, dat ze altijd over haar nieuwe schoenen wrijft. Dit meldt de Engelse krant The Sun. "Ik heb geen idee hoeveel schoenen ik in mijn kast heb. Maar ik laat mijn schoenen in ieder geval liever niet in de doos zitten", zegt de blonde actrice. "Ik haal ze uit de doos en leg ze op een plank, zodat ik ernaar kan kijken en eroverheen kan wrijven."

De nieuwe film 'In her shoes' van Diaz ging maandag in Londen in première. De 33-jarige actrice speelt het feestbeest Maggie. Maggie is het tegenovergestelde van haar tuttige oudere zus Rose, gespeeld door Toni Colette.

Cameron brak door als actrice met de rol van Tina in de film 'The mask' (1994). Diaz speelde verder in films zoals 'There's something about Mary'(1998), 'Charlie's angels' (2000) en 'Gangs of New York' (2002). De actrice leende verder haar stem aan de animatiefilm Shrek deel één (2001) en twee (2004).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen