Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise ontslaat zijn zus als pr-agente

Shownieuws

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft zijn zus, Lee Anne DeVette, ontslagen als zijn publiciteitsagente. Zij bekleedde sinds maart 2004 deze post.

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft zijn zus, Lee Anne DeVette, ontslagen als zijn publiciteitsagente. Sinds maart 2004 bekleedde DeVette deze post, maar is nu vervangen door Paul Bloch, veteraan op pr-gebied. Bloch neemt ook de publiciteit van het productiebedrijf van Tom Cruise voor zijn rekening.

Lee Anne DeVette blijft nog wel werkzaam voor Cruise op een ander vlak. "Lee Anne heeft altijd de behoefte gehad om zich meer bezig te houden met de dagelijkse activiteiten omtrent mijn liefdadigheidswerk", liet de 42-jarige acteur maandag in een verklaring weten.

Tom Cruise heeft dit jaar meerdere malen met negatieve publiciteit te maken gehad. Hij bekritiseerde Brooke Shields en de tv-showhost Matt Lauer. Ook heeft de acteur een sensatie ontketend in zijn thuisland door zijn liefde voor actrice Katie Holmes niet onder stoelen of banken te steken. Het ging zelfs zo ver dat hij in 'The Ophrah Winfrey show' op de bank begon te springen en zei dat zijn relatie met Holmes 'meer dan cool' was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen