Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Piet Römer op de planken naast kleindochter

Shownieuws

Acteur Piet Römer staat in het nieuwe theaterseizoen voor de eerste keer op het podium naast zijn kleindochter Nienke Römer in het stuk 'Zoon van zijn vader'.

Acteur Piet Römer staat in het nieuwe theaterseizoen naast zijn kleindochter Nienke Römer in het toneelstuk 'Zoon van zijn vader'. Dit werd maandag bekendgemaakt tijdens de persconferentie van Stage Entertainment, het bedrijf van Joop van den Ende. Het is de eerste keer dat de acteur met zijn kleindochter op het toneel staat.

'Zoon van zijn vader' is geschreven door Haye van der Heyden en is een tragikomedie over dubbele moraal, vergeving en wraak. Piet Römer speelt Sjors, een vader die nooit voor zijn zoon heeft gezorgd, maar nu ziek is en hulp nodig heeft. Nienke kruipt in de rol van Anoek, de vrouw die een affaire heeft met de zoon van Sjors.

Een ander toneelstuk dat in het theaterseizoen 2006/2007 op de planken verschijnt is 'Kinderen van een mindere god'. Angela Schijf en Victor Löw zijn in onderhandeling om de hoofdrollen te vertolken. Het stuk gaat over de relatie tussen een dove vrouw en een horende man.

Eerder speelde 77-jarige Römer onder meer in de televisieseries 'Baantjer' en 'De kip en het ei'. Zijn 30-jarige kleindochter had een rol in de serie 'Rozengeur en wodka lime'. Het is nog niet bekend wanneer beide toneelstukken in première gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen