Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Feestelijkheden rondom nieuw Madonna -album

Shownieuws

Ter gelegenheid van het nieuwe album van Madonna 'Confessions on a dancefloor', wordt er in de Fame Music Store in Amsterdam een disco-event georganiseerd.

Ter gelegenheid van het nieuwe album van Madonna 'Confessions on a dancefloor', wordt er donderdag in de Fame Music Store in Amsterdam een disco-event georganiseerd. Het album is dan ook al te koop. Hiermee heeft de winkel de wereldprimeur. Vanaf vrijdag ligt de cd in de winkels.

"De winkel wordt omgetoverd tot een echte discotheek, met alles erop en eraan", vertelt marketing manager van Fame, Arthur ter Braak. "De dresscode is seventies en eighties, want 'Confessions on the dancefloor' is een echte dansplaat met veel disco-invloeden", zegt Ter Braak. De best geklede gasten maken kans op leuke prijzen. Op de websites van de winkel en de Nederlandse tak van de Madonna-fanclub kan iedereen zich aanmelden om het feest bij te wonen.

De eerste single van het album, 'Hung up', doet het goed op de internationale hitlijsten. De 47-jarige Madonna zong het nummer donderdag tijdens de MTV Awards in Lissabon. Ze opende hiermee de awardshow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen