Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ben Stiller heeft oogje op nieuwe komedie

Shownieuws

Acteur Ben Stiller heeft zijn oog laten vallen op een rol in de komedie 'A night at the museum'. De opnames gaan begin volgend jaar van start.

Acteur Ben Stiller heeft zijn oog laten vallen op een rol in de komedie 'A night at the museum'. In de film zal Stiller een vrolijke bewaker, die in een historisch museum werkt, spelen. Als hij per ongeluk een oude vloek uitspreekt worden de tentoongestelde dieren en insecten tot leven gewekt.

De opnames van de film gaan begin volgend jaar in het Canadese Vancouver van start. Zo kan de première rond de feestdagen van datzelfde jaar plaatsvinden. 'The pink panther'-regisseur Shawn Levy heeft de regie in handen.

Stiller leende onlangs zijn stem aan de animatiefilm 'Madagascar'. Op het witte doek was hij voor het laatst te zien in 'Meet the Fockers'. Binnenkort komt de komische film 'The mirror' uit. Hierin speelt Stiller een man die op een dag ontwaakt om te ontdekken dat zijn spiegelbeeld zijn leven heeft overgenomen. Wanneer de film in Nederland gaat draaien is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen