Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edgar Wurfbain naar Ghana voor documentaire

Shownieuws

Voormalig 'GTST'-acteur Edgar Wurfbain gaat een documentaire maken in Ghana. Het project gaat over zijn oud-collega Georgina Kwakye en de band met haar vader.

Voormalig 'GTST'-acteur Edgar Wurfbain gaat een documentaire maken in Ghana. Dat meldt de Telegraaf maandag. Het project gaat over de zoektocht van Georgina Kwakye, eveneens voormalig soapactrice, naar haar vader. Die was ooit een bekend hartchirurg in Europa maar keerde terug naar zijn geboorteland om zijn volk te helpen. Eind deze maand reizen de twee af naar Ghana.

Wurfbain vertelt dat hij Kwakye nog kent uit de tijd dat ze samen in 'Goeden tijden, slechte tijden' speelden. "De laatste keer dat we elkaar ontmoetten, vertelde ze dat ze een documentaire wilde maken over haar vader omdat ze hem beter wilde leren kennen", zegt hij. Wurfbain, die sinds vijf jaar zijn eigen audiovisuele productiebedrijf heeft in Den Haag, zal de documentaire zelf financieren. "Zo worden we niet belemmerd in ons creatieve proces", denkt hij. Wanneer het project af is, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen