Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine Zeta-Jones vindt superhelden 'dom'

Shownieuws

Catherine Zeta-Jones vindt superhelden 'dom'. Dat zegt de actrice na geruchten dat zij kandidaat is om in de huid van superheldin Wonder Woman te kruipen.

Catherine Zeta-Jones vindt superhelden 'dom'. Dat zegt de actrice in News of the World na geruchten dat zij kandidaat is om in de huid van superheldin Wonder Woman te kruipen. "Ik houd van mensen zonder stomme krachten", vertelt Zeta-Jones. De Britse actrice zegt 'nooit geïnteresseerd' te zijn geweest in de rol van Wonder Woman.

De verfilming van de avonturen van de vrouwelijke superheld is in handen van Joss Whedon. Hij schrijft het script en regisseert de film. De opnamen vinden volgend jaar plaats in Australië.

In de jaren '70 was er een populaire televisieserie over de superheldin uit de stripboeken van William Moulton Marston. Actrice Lynda Carter vertolkte destijds de rol van de vrouw die in het bezit is van superkrachten, kogelwerende armbanden en een gouden lasso waarmee ze slechteriken vangt. Eerder noemde Carter de 36-jarige Zeta-Jones 'te oud' om Wonder Woman te spelen. Zij ziet liever een jonge en relatief onbekende actrice in haar voetsporen treden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen