Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney ontkent vechtpartij

Shownieuws

George Clooney ontkent het bericht dat hij betrokken was bij een vechtpartij met een beveiligingsman van een bar. "Ik heb niet gevochten."

George Clooney ontkent dat hij betrokken was bij een vechtpartij met een uitsmijter van een bar in Londen. De Britse krant The Evening Standard meldde vrijdag dat hij een vechtpartij was begonnen met een beveiliger. Het gevecht zou hebben plaatsgevonden tijdens een feestje ter ere van Clooneys nieuwe film 'Good night, good luck'.

De woordvoerder van de 44-jarige acteur, Stan Rosenfield, zegt in een verklaring dat Clooney 'niet heeft gevochten met een beveiligingsman'. "Hij heeft wel ruzie gemaakt met iemand die betrokken was bij de film. Het had niets te maken met paparazzi, maar met iemand die niet aardig was tegen een vrouw", verklaart Rosenfield. "Er zijn geen klappen gevallen, maar George vroeg de persoon op te houden."

In de verklaring laat Clooney weten dat hij alleen maar voor een vrouw was opgekomen, van wie hij vond dat ze schandalig werd behandeld. "Ik kan niet toekijken als iemand wordt beledigd. Ik moet dan iets doen", laat Clooney weten via zijn woordvoerder.

De film 'Good night, good luck' is gebaseerd op het gevecht tussen televisiejournalist Edward R. Murrow en senator Joseph McCarthy in de jaren '50 in Amerika. Clooney heeft getekend voor de regie, het script en de hoofdrol van de film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen