Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon bang in eigen huis

Shownieuws

Gordon is na de inbraak vorig weekeinde in zijn huis bang om thuis te zijn. "Wat is de volgende stap? Ik moet er niet aan denken", zegt de zanger.

Gordon is na de inbraak vorig weekeinde in zijn huis bang om thuis te zijn. "Wat is de volgende stap? Ik moet er niet aan denken", schrijft de zanger in zijn weblog. "Ik ben goed beveiligd, maar ook dat schrikt niet echt af."

De net verbouwde villa van Gordon was vorige week het doelwit van inbrekers, die 'een grote puinhoop' van zijn huis hadden gemaakt. De brandkast werd van de eerste etage op de marmeren vloer gegooid en de horlogecollectie van de zanger is gestolen. "Mijn zus en huishoudster hebben alles opgeruimd, zodat ik het gelukkig niet heb hoeven zien", zegt Gordon, die in Londen was toen hij het nieuws hoorde. "Het is me al een paar keer eerder overkomen dat ik het heb moeten zien en dat ik oog in oog heb gestaan met een vent met een bivakmuts."

Zich als 'opgejaagd wild door dat schorem' uit zijn huis laten jagen is geen optie voor Gordon. "Nee. Ik verdom het toe te geven aan terreur en misdaad. Ik zal niet zwichten voor dit walgelijk gedrag van mensen", schrijft de zanger. "Het heeft me wel enorm geraakt, tot erg diep in mijn ziel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen