Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vriendin doet boekje open over man Britney

Shownieuws

Kevin Federline en zijn vriendin waren nog samen, toen hij vorig jaar een relatie kreeg met Britney Spears. Dat zegt Federlines ex-vriendin, Shar Jackson.

Kevin Federline en zijn vriendin waren nog samen, toen hij vorig jaar een relatie kreeg met Britney Spears. Dat zegt Federlines ex-vriendin, Shar Jackson, in een interview met het Amerikaanse blad Sister 2 Sister Magazine. Britney Spears trouwde in oktober vorig jaar met Federline. In september dit jaar werd hun zoontje geboren.

Jackson was zwanger van het tweede kind met Federline toen de relatie met Spears naar buiten kwam, zegt Jackson. De 27-jarige Federline ging naar het buitenland voor opnamen van een reclamefilmpje en verlengde zijn verblijf met een maand om bij Britney te kunnen zijn. "Hoe kun je jezelf nu een mens noemen, als je iemand zoveel pijn doet?", vraagt de 29-jarige Jackson zich af.

Federline en Jackson hebben een 3-jarige dochter en een zoontje, dat vorig jaar juli is geboren. Ze zegt dat Federline en zij 'nog steeds goede vrienden' zijn, maar dat ze geen alimentatie van hem eist. "Ik dacht het niet, nee. Ik ben een erg zelfstandige vrouw", zegt de actrice, die bekendheid kreeg door haar rol in de televisieserie 'Moesha'. "Het enige wat ik van Kevin wil, is dat hij tijd doorbrengt met zijn kinderen." Jackson heeft nog twee kinderen uit een eerdere relatie.

Jackson werkt momenteel aan haar debuutalbum. Ook Federline heeft zijn eerste stappen gezet richting een muzikale carrière. Op internet heeft hij een hiphopnummer van zijn nieuwe album gepubliceerd. Voordat Federline een relatie kreeg met Britney, bleef zijn carrière beperkt tot achtergronddanser in videoclips.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen