Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk wint MTV Europe Music Award

Shownieuws

Anouk heeft donderdagavond tijdens MTV Europe Music Awards de prijs gewonnen in de categorie 'Beste Nederlandse & Belgische act'.

Anouk heeft donderdagavond tijdens MTV Europe Music Awards de prijs gewonnen in de categorie 'Beste Nederlandse & Belgische act'. De Haagse zangeres versloeg in Lissabon haar stadgenoten van Kane en de gothic-band Within Temptation. Ook troefde Anouk in deze categorie de Belgische bands Soulwax en Gabriel Rios af.

Het is niet de eerste keer dat Anouk dit jaar een prijs mee naar huis mag nemen. Tijdens de Belgische TMF Awards eerder deze maand won de zangeres de prijzen in de categorieën Beste vrouwelijke artieste internationaal, Beste album internationaal voor 'Hotel New York' en Beste Video Internationaal voor 'Girl'. Daarnaast won ze in april dit jaar de Nederlandse TMF Award 2005 voor beste vrouwelijke artiest.

In december geeft Anouk vier uitverkochte optredens in Ahoy' te Rotterdam. Eerder dit jaar behaalde 'Hotel New York' de Dubbel Platina status in Nederland en de Platina status in België.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen