Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juanes wint drie Latin Grammy's

Shownieuws

De Colombiaanse rocker Juanes heeft donderdag tijdens de Latin Grammy Awards in Los Angeles drie prijzen in ontvangst genomen.

De Colombiaanse rocker Juanes heeft donderdag tijdens de Latin Grammy Awards in Los Angeles drie prijzen in ontvangst genomen. De zanger won in de categorieën 'beste rock', 'beste videoclip' en 'beste rockzanger'. "Deze avond is een droom", speechte hij. "Aan alle fans in Colombia, ik hou van jullie en heel erg bedankt." Het was de eerste keer dat de show in het Spaans werd gehouden.

De Spaanse zanger Alejandro Sanz won twee awards, die voor 'beste liedje van het jaar' en 'album van het jaar'. "Ik draag deze prijzen op aan iedereen die mij inspireert," zegt hij in zijn bedankwoord. Sanz is in Nederland bekend van de hit 'La Tortura', die hij samen met Shakira zingt. Laura Pausini werd gekozen tot 'beste vrouwelijke popartiest'. Beste nieuwkomer was de Spaanse zangeres Bebe.

De eerste Latin Grammy awards vonden plaats in 2000. Toen behoorden Ricky Martin, Jennifer Lopez, Marc Anthony en Enrique Iglesias tot de favorieten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen