Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katja maakt kerstnummer met Jeugd van Tegenwoordig

Shownieuws

Katja Schuurman neemt samen met de Jeugd van Tegenwoordig een kerstnummer op en Bridget duikt samen met Jan Smit de studio in om een kerstnummer te maken.

Katja Schuurman neemt samen met de Jeugd van Tegenwoordig een kerstnummer op en Bridget Maasland duikt samen met Jan Smit de studio in om eveneens een kerstnummer te maken. Katja en Bridget gaan in het BNN-programma 'Katja vs. Bridget' met elkaar de strijd aan wie het populairste kerstnummer kan maken.

In het programma 'Katja vs. Bridget' nemen de twee BNN-presentatrices het in een duel tegen elkaar op. Iedere aflevering krijgen de dames een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten volbrengen. Aan het einde van de competitie beslist een per aflevering wisselende jury, wie van de dames de opdracht het best heeft uitgevoerd en zich winnaar van de aflevering mag noemen.

"Het nummer wordt op de site van BNN gezet en wie het meest gedownload wordt, wint de strijd", vertelt Marion van Dam, woordvoerder van BNN. De strijd om het meest populaire kerstnummer vindt plaats in de derde aflevering van het programma en wordt uitgezonden op 28 november.

Bridget en Katja strijden in de eerste aflevering tegen elkaar op sportief gebied. De twee ontmoeten elkaar in de boksring, gaan hardlopen tegen elkaar en komen elkaar tegen op het race-circuit. In de tweede aflevering wordt de vraag beantwoord wie het grappigst is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen