Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brosnan schudt Bond-imago van zich af

Shownieuws

Pierce Brosnan schudt het Bond-imago van zich af. De acteur heeft opnieuw getekend voor een 'donkere rol'. In 'Butterfly on a wheel' speelt hij een kidnapper.

Pierce Brosnan schudt het Bond-imago van zich af. De acteur heeft opnieuw getekend voor een 'donkere rol'. In 'Butterfly on a wheel' speelt hij een kidnapper die een familie uit elkaar rukt. En dat is niet de eerste film waarin hij het bestrijden van de Russische maffia en het redden van mooie vrouwen laat voor wat het is. In 'The matador', die nog dit jaar moet uitkomen, is hij te zien als huurmoordenaar.

Volgens Beau St Clair van filmstudio Dream Time, is Brosnan bewust op zoek naar duistere en geheimzinnige rollen. "Dit is een geplande nieuwe richting, voor de studio maar vooral voor Pierce", zegt St. Clair in Variety. "Donkere, scherpe rollen zijn nu aantrekkelijk voor hem. In de post-Bond fase is het belangrijk dat hij dit probeert. Een rol kan je in een hokje stoppen, en Bond is zo'n icoon, dat blijft aan je plakken."

Brosnan was vier keer te zien als agent 007. Vorige maand werd bekend dat de Britse acteur Daniel Craig de nieuwe Bond gaat spelen de 21e Bond-Film 'Casino royale'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen