Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bruce Willis crimineel in nieuwste film

Shownieuws

Bruce Willis speelt in 'Black water transit' een crimineel. De regie is in handen Samuel Bayer, bekend als regisseur van de video 'Smells like teen spirit'.

Bruce Willis speelt in 'Black water transit' een crimineel. De regie van de film is in handen Samuel Bayer, die vooral bekendheid heeft gekregen voor zijn werk als regisseur voor videoclips. Dit meldt Variety.

Bayer maakte de clip voor 'Smells like teen spirit', van Nirvana en hij won eind augustus tijdens de MTV Video Awards een prijs voor zijn werk met Green Day. Bayer heeft ook zijn medewerking verleend aan films als 'Vanishing point' en 'Bring me the head of Alfredo Garcia'.

'Black water transit' vertelt het verhaal over een illegaal wapentransport en een dubbele moord, gezien vanuit het oogpunt van verschillende deelnemende partijen. De film laat het perspectief zien van criminelen, agenten en advocaten die te maken hebben met deze zaak. Willis is de crimineel Earl Pike, die de illegale wapencollectie van zijn familie ergens veilig wil onderbrengen.

Wie de drie andere sleutelrollen in de film spelen is niet bekendgemaakt. De opnames van de film beginnen in maart volgend jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen