Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Magere start voor Nance met ' Stay or Go'

Shownieuws

Presentatrice Nance is donderdag mager van start gegaan met de eerste uitzending van haar nieuwe tv-programma 'Stay or Go'. Er keken 400 duizend mensen.

Presentatrice Nance is donderdag mager van start gegaan met de eerste uitzending van haar nieuwe tv-programma 'Stay or Go'. Er keken rond de 400 duizend mensen naar het programma. Dit blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Lingo-presentatrice, die eerder dit jaar de overstap maakte van de Tros naar SBS 6, trok met haar tv-spelletje Lingo dagelijks meer dan het dubbele van deze kijkcijfers.

In 'Stay or Go' staat een gezin centraal waar getwijfeld wordt over de huidige woonsituatie. Twee woonspecialisten schetsen voor het gezin een ideale situatie. De ontwerper Bertram Beerbaum laat zien wat er allemaal kan met een verbouwing. Makelaar Sven Heinen heeft voor het gezin het perfecte droomhuis gevonden. Aan het gezin de keuze of het verbouwen wordt of verhuizen.

De 32-jarige Nance helpt de gezinnen die twijfelen over het maken van deze keuze. Samen met haar vullen families de 'Stay or go'-test in, die een bindende uitslag geeft. Als er moet worden verhuisd, bekijkt Nance drie woningen met de gezinnen. Indien moet worden gebleven, worden alvast twee verbouwingsplannen besproken.

De presentatrice, die momenteel ook Shownieuws presenteert, liet eerder aan Novum Nieuws weten erg te spreken te zijn over haar nieuwe 'uitdaging'. "Toen ik van het programma hoorde, dacht ik: dit wil ik doen. Ik kan het makkelijk met Shownieuws combineren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen