Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna: Er gaat niets boven live zingen

Shownieuws

Madonna is verrukt dat ze weer terug is op het podium. "Er gaat niets maar dan ook niets boven live zingen", zegt de superster over haar optreden op de EMA's.

Madonna is verrukt dat ze weer terug is op het podium. "Er gaat niets maar dan ook niets boven live zingen", zegt de superster donderdag na afloop van haar optreden op de MTV Europe Music Awards in Lissabon. Madonna opende de awardshow met een live-performance waarbij ze haar nieuwe single 'Hung up' ten gehore bracht. "Voor zo'n groot publiek staan en wachten tot je op mag, mijn hart ontplofte zowat", zegt Madonna.

Twee maanden geleden viel de 47-jarige zangeres op haar landgoed in Engeland van haar paard. Ze liep daarbij verschillende botbreuken op en had niet verwacht dat ze ooit nog zo'n energiek en fysiek optreden zou kunnen geven als donderdag. "Na de val van mijn paard was het geweldig om weer op te kunnen staan en te dansen," zegt ze. Volgens doktoren heeft Madonna haar herstel voor een groot deel te danken aan haar goede conditie.

Op de vraag of ze druk voelt over de verkoop van haar nieuwe album 'Confessions on a dancefloor' antwoordt de ster: "Ik maak al twintig jaar albums. Ik heb een geweldige carrière met hoogte- en dieptepunten achter de rug, maar ik ga altijd door". Madonna heeft meer dan 160 miljoen albums verkocht maar van haar laatste album gingen er slechts 2 miljoen over de toonbank. 'Confessions on a dancefloor' ligt vanaf 11 november in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen