Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen heeft nieuwe liefde

Shownieuws

Chantal Janzen heeft een nieuwe liefde. Wie hij is, wil de actrice en tv-presentatrice niet zeggen. Janzen had eerder relatie met Johnny de Mol.

Chantal Janzen heeft een nieuwe liefde. Dat vertelt ze woensdag tegen Novum Nieuws. Wie hij is, wil de actrice en tv-presentatrice niet zeggen. De twee hebben elkaar op de werkvloer ontmoet en zijn al een tijdje samen.

Het is gissen naar de werkvloer waar Janzen haar nieuwe vlam heeft ontmoet. Ze is momenteel als presentatrice aan het werk bij de tv-programma's 'Idols' en de 'Staatsloterijshow'. Janzen kan haar nieuwe liefde ook op de set van de musical 'Beauty and the beast' tegen het lijf zijn gelopen.

De vraag is of ze met al deze bezigheden wel tijd heeft voor een nieuwe liefde. “Als het even kan, zitten we samen op de bank. En twee minuten later ga ik er weer vanaf en naar mijn werk.”

Janzen moet wennen aan de aandacht die haar liefdesleven krijgt. "Dat het op de voorpagina van De Telegraaf staat, vind ik zelf niet te bevatten. Daar wen je ook nooit aan.” Zelf kiest ze er niet voor om de bijzonderheden over haar liefdesleven naar buiten te brengen. “Daar voel ik me niet bijzonder genoeg voor.”

De 26-jarige Janzen had eerder 1,5 jaar een relatie met de even oude acteur Johnny de Mol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen