Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johansson bewaart ham van Letterman

Shownieuws

Scarlett Johansson bewaart al acht jaar een blik ham dat ze kreeg van de talkshowpresentator David Letterman. Dat vertelde ze hem in zijn programma.

Actrice Scarlett Johansson gooit niet graag voedsel weg. Tenminste, ze bewaart al acht jaar een blik ham dat ze kreeg van de Amerikaanse talkshowpresentator David Letterman. "Je gaf me de ham na de show en hij staat nog steeds in de koelkast", vertelde de actrice aan Letterman toen ze dinsdag te gast was in zijn programma.

Johansson kreeg de ham na haar eerste optreden in 'Late show with David Letterman'. Ze is er inmiddels naar eigen zeggen aan gehecht. "Eerst was de ham een soort rariteit. Maar nu blijkt dat het blik een beetje deel van de familie is geworden, zeker zo rond de feestdagen als er plaats gemaakt moet worden in de koelkast."

De 21-jarige Scarlett Johannson speelde in verschillende films als 'The horse whisperer', 'Ghost world' en 'Girl with a pearl earring'. Ze is genomineerd voor een Golden Globe Award voor haar bijrol in 'Matchpoint', een film van regisseur Woody Allen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen